Region 3

Peter 178

Regionsrepræsentant

Peter Øien Poulsen
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 22 87 69 59

Tilmelding SMS kæde på: 20 81 72 51

region3

 

Dit, mit og vores Region 3.

Region 3 repræsenterer den sønderjyske del, det vil sige sådan cirka i luftlinje fra Henne og tværs over til Juelsminde i grove træk. Regionen har i lang tid ligget jævnt på cirka 105 medlemmer og med mange aktive medlemmer. Region 3 har et team på 5 personer som er valgt her i det sønderjyske til at varetage dine/vores interesser.

Region 3 afholder hvert år et opstartsmøde den sidste søndag i januar måned, med valg til forskellige poster. De 5 poster består af en regionsrepræsentant som også er en del af hovedbestyrelsen i klubben, en kasserer, to til vores køreudvalg og sidst, men ikke mindst en person til at lave lidt aktiviteter i vinterhalvåret. Region 3 teamet mødes 3 – 4 gange årligt, hvor vi hjælper hinanden med at løse forskellige opgaver.

I vinter halvåret forsøger vi at afholde spiseaftener. Målet er at afholde 2 – 3 spisearrangementer i den tid hvor vores maskiner er sat i vinterhi.

Dertil kommer alle de arrangementer som du/i medlemmer laver. Det er for eksempel at invitere til morgenkaffe og efterfølgende med køretur ud i det lokale område. Besøg på en virksomhed eller en seværdighed, eller bare en køretur ud i det blå med en madpakke og en kande kaffe.

Det er oplevelsen der tæller, og den fornemmelse at det har været en god dag. Har du en idè til en tur eller et arrangement, så kan du/I henvende jer til vores køreudvalg og bede om hjælp til arrangementet. Det kan være praktisk hjælp eller økonomisk hjælp.

Det var lidt om region 3 - Husk vi skal alle hjælpe hinanden, og med fælles hjælp er der aldrig en opgave, der er for stor.

De bedste hilsner fra dit Region 3 team

Regionsteamet består af:  

Regionsrepræsentant og medlem af hovedbestyrelse:

Peter Øien Poulsen (2010)                                       

Suppleant for regionsrepræsentat:

Peter Øien Poulsen (2010)

Kasserer:

Anton Enghave (1134)

Regionens SMS kæde:

Birgitte Vandsø ( 2010)

Sekretær:

Peter Øien Poulsen (2010)

Turansvarlig:

Hans Erik Snor (1975)
Bjarne Rasmussen (2007)