goldwing2

Region 2

Profil billede removebg preview

Regionsformand

John Skovgaards
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: 25 56 78 09

Tilmelding SMS kæde på: 25 56 78 09

region2

 

Velkommen til Region 2 Fyn

Region 2 er klubbens mindste region, både geografisk og hvad angår medlemsantal (40 medlemmer pr. 1.1.2021).

Ikke desto mindre er vi ofte så heldige, at vi kan samle rigtig mange medlemmer - også fra andre regioner - når vi inviterer til vore arrangementer.

Det skyldes nok at ”Fyn er Fin”, og at vi ligger hvor vi gør.

Hvert år i januar måned afholdes der Regions- og opstartsmøde, hvor regionen er vært ved en lille frokost, og hvor der vælges medlemmer til regionsteamet. På mødet drøftes ligeledes, hvilke arrangementer der skal laves i løbet af sæsonen.

Som fast arrangement har vi ”køre2ur ud i det blå” den 1. lørdag i hver måned. Her kører vi tur rundt på Fyn, eller vi vælger at køre til et arrangement i en anden region. På disse lørdage er regionen ofte vært ved en is som afslutning på dagen.

Som fast arrangement kan også nævnes vores Bikergudstjeneste med efterfølgende fælleskørsel til ”Egeskov MC-Træf”, hvor der er gratis adgang for alle motorcyklister på årets første åbningsdag (i år udsat til den 18. september).

Derudover holdes der ”kaffemøde med efterfølgende køretur” hos medlemmer som inviterer. Regionen yder et tilskud til disse arrangementer, og de er altid velbesøgte.

Endelig holder vi indimellem en ”sparke dæk aften” i køresæsonen – om torsdagen ved Skovsøen, Skovalleen, Odense M. Her kommer rigtig mange andre motorcyklister, og der er et ”ishus” hvor der kan købes kaffe, is og pølser m.v.

De fleste aktiviteter fremgår af kalenderen på hjemmesiden, men vil du være helt sikker på at være opdateret, er det en god ide at tilmelde dig vores SMS-kæde, og få tilbud om vores arrangementer og eventuelle ”i sidste øjeblik ændringer” til disse.

Regionsteamet består af:

Regionsformand og medlem af bestyrelse:         

John Skovgaards  (2434)                                          

Suppleant for regionsformand:

Palle Løkke Hansen (1634)

Kasserer:

Hans Aksglæde Larsen (2009)

Regionens SMS kæde:

John Skovsgaards (2434)

Turansvarlig:

Henning Madsen (1991)