Region 2

Jens 178

Regionsrepræsentant

Jens Aksglæde Larsen
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: 51376411

Tilmelding SMS kæde på: 30 80 89 94

region2

 

 Velkommen til Region 2 Fyn

Region 2 er klubbens mindste region, både hvad angår medlemsantal, pt 44 medlemmer, og geografisk.

Ikke desto mindre er vi ofte så heldige, at vi kan samle rigtig mange medlemmer, også fra andre regioner, når vi inviterer til vore arrangementer. Det skyldes nok, at vi geografisk ligger godt, selvom vi ynder at sige at, ”Fyn er fin”, at ”solen altid skinner på Fyn”, at ”vi er så flinke på Fyn” etc.

Hvert år i januar måned afholdes der Regions- og opstartsmøde, hvor regionen er vært ved en lille frokost, og hvor der vælges medlemmer til regionsteam. På mødet drøftes ligeledes, hvilke arrangementer der skal laves i løbet af sæsonen. Som fast arrangement har vi ”køre2ur ud i det blå” den 2. lørdag i hver måned. Her kører vi tur rundt på Fyn, eller vi vælger at køre til et arrangement i en anden region. På disse lørdage er regionen vært ved en is som afslutning på dagen.

Som fast arrangement kan også nævnes fælleskørsel til ”Åbning af Egeskov Slot”. Sammen med tusinder af andre motorcyklister mødes vi på Egeskov Slot, hvor der er gratis adgang for motorcyklister på åbningsdagen. Regionen medbringer en trailer fyldt med kage og drikke til alle Goldwinger, som nydes på grønsværen bag Egeskov. Derudover holdes der kaffemøder hos medlemmer, som inviterer, med efterfølgende køretur. Disse kaffemøder er altid velbesøgte også fra andre regioner. Regionen yder et tilskud på til kaffemødet.

Tilmeld dig vores SMS kæde og få besked om ændringer eller tilbud om nye kaffemøder og ture. 

Regionsteamet består af:

Regionsrepræsentant og medlem af hovedbestyrelse:

Jens A. Larsen medl. (689)                                          

Suppleant for regionsrepræsentat:

Keld Johansen (1520)

Kasserer:

Hans Larsen (2009)

Regionens SMS kæde:

Connie Andersen (2044)

Sekretær:

Bodil Sandgaard Larsen (689)

Turansvarlig:

Henning Madsen (1991)