By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://gwc.dk/

...hvad med det internationale træf i DK 2020

Ikast d. 28/3/2020

…nu må det vidst være tid at lægge noget på her fra region 5. som dog vedrøre os alle.

Hele verden er i øjeblikket i en meget omskiftende situation, ingen ved hvornår den ændre sig til det beder og hvad næste skridt bliver derfor er rettidig omhu noget af det vi i GWCDK's bestyrelse og selvfølgelig også i region 5, som står for det internationale træf i Danmark i år, prøver at udvise.

Vi har i region 5's team, brugt mange aftner på møder og planlægning, aftaler med div. leverandøre af mad, telte, drikkelse, pokaler, trøjer, mærker, underholdning, med de forskellige myndigheder, sponsorer og alle de formaliteter der ellers skal være styr på inden sådan et træf.

Vi har selvfølgelig også vendt situationen og er kommet frem til følgende beslutning:

  • Vi har valgt at arbejde videre og håber at vi vil kunne afholde træffet som planlagt
  • Vi vil være optimister og se muligheder frem for at være pessimister og kun se begrænsninger
  • MEN vi er også realister og har derfor sat en dead line for hvornår vi kan blive nød til at trække i nødbremsen
  • Alt dette for GWCDK (os alles) bedste!

Vi har sat datoen d. 25. maj 2020 som dagen hvor vi beslutter hvad vi gør. Det er den mulighed der er givet os, for at trække det så langt som muligt og håbe på at tingen er vendt, OG at det stadig giver os mulighed for at afbestille, campingpladsen, maden, underholdningen …osv. uden det kommer til at koste klubben penge! Hvilket også er et kriterium for rettidig omhu.

Derfor vil jeg bede jer alle vise forståelse for vores handling og vi håber lige så meget som alle andre at denne situation snart ændres til det bedre. Tak til alle som har henvendt sig med råd om hvordan vi kan/bør takle situationen og de er med 100% garanti alle velment, men vi er nød til at holde den linje vi har stukket ud, da vi også ser på hvad der sker i resten af Europe for tiden.

Hvis vi bliver nød til at aflyser vores træf bliver det næste Internationale Træf i Danmark først i 2022. Hvis vi IKKE behøver aflyse vores træf, bliver det Danske træf et af de få der bliver afholdt i Europa 2020 og dermed får vi et fantastisk træf da store dele af Europa hungre efter at komme til GW træf et sted i Europa, SÅ lad os alle forblive optimistiske indtil det modsatte er uundgåeligt.

Så tag nu JA hjelmen på og kør ud i vores dejlig land og nyd naturen, landmændene er i gang så der er masser af amoriner i luften og lort på vejene. Vi ses der ude.

Med Winglig hilsen

Erik Christensen

Regionsrepræsentant

Region 5.