goldwing2

GODT NYTÅR

Jeg håber i alle er kommet godt ind i det nye år 2021.

2020 har været et underligt år med Covid 19, som gjorde vi måtte aflyse mange af vores gode traditionsrige arrangementer.

Vi fik dog holdt vores generalforsamling,hvilket jeg er meget glad for, da det er her vores medlemmer kan møde op og stille spørgsmål til, hvad vi i bestyrelsen går og laver eller ikke laver.

Hen over sommeren, har der dog været rig mulighed for at komme ud og køre på vores Goldwing, jeg har på fornemmelsen, at de fleste kom ud og kører trods restriktionerne.

Nu skal vi se fremad - 2021 er lige begyndt og står åben foran os.

Vi har desværre været nødt til, at udsætte vores opstartsmøder hvilket, jeg er meget træt af, da det plejer at være nogle gode møder, hvor jeg kan mødes med jer i jeres egen region i nord, syd som øst og vest .

Jeg håber og tror på når den nye kører sæson starter op her til foråret, at vi for lov til at mødes, måske i små hold til en start og så ellers kunne øge antallet af deltagerer hen over foråret.

Hermed en opfordring til at få planlagt de køreture i har tænkt på mange gange, men ikke fået jer taget sammen til at lave - det vil bare være så fedt.

Lad os alle få ja hatten på og få fyldt vores kalender med turer fra påske og året ud, så vi kan få en fantastisk 2021 i Goldwing Club Denmark.

Godt nytår til alle og lad os få luft under wingerne i 2021

Vi ses derude

GW hilsen

Preben Leth

Formand GWCDK. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://gwc.dk/