Har du husket at betale dit kontingent til GWCDK..?

Har du betalt dit kontingent.? Ellers er det NU du skal undersøge om du har fået  betalt, så du undgår at blive slettet af det gode fællesskab i GWCDK. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte kassereren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..   Vi ses derude.!
  26 Hits
26 Hits

Jeres medlems kort er på vej!

​Hvis du har betalt er dit medlemskort nu på vej til din postkasse. Hvis du har betalt og ikke har modtaget dit kort senest 4 marts, er du velkommen til at kontakte kassereren på denne mail  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
  133 Hits
133 Hits

AFLYSNING - besøg på Energitårnet i Roskilde

ARGO har desværre aflyst vores besøg på onsdag den 22.02.2019 på grund af teknisk arbejde på anlægget. ARGO vender tilbage med ny dato, så hold øje med kalenderen på hjemmesiden.
  113 Hits
113 Hits

Betaling af kontingent for 2019.

I forbindelse med betaling af kontingent for 2019 skal du tjekke følgende: - Din betalingsservice for februar måned, her kan du se om dit kontingent til GWCDK bliver betalt. - Hvis ikke du kan se betalingen, er du ikke er tilmeldt PBS, og du vil automatisk få tilsendt et FIK/girokort, det skal du betale ...
Se mere
  242 Hits
242 Hits

Deadline til blad 1/2019

 Husk at der er deadline 01.02.2019 for artikler, annoncer m.m. til næste blad.
  163 Hits
163 Hits

Nyt fra planlægnings møderne!

Hej alle.  Planlægnings møderne i regionerne slut og jeg har modtaget meget ros for den nye hjemmeside - TAK for det.  Referater, regionskalender bliver lagt ind under under "dokumenter" og regioner efterhånden som de indkommer.  Referater og kalender kan downloades eller printes derfra. Mvh. Webmaster!
  172 Hits
172 Hits

Webmaster ønsker alle en rigtig Glædelig Jul.

  137 Hits
137 Hits

VIGTIG INFORMATION FRA KASSEREREN

Nyt vedrørende kontingent betaling for 2019. Læs mere i brevkassen under medlemslogin! Venlig hilsen Kassereren
  302 Hits
302 Hits

Blad 4 er på vej i din postkassen.

Så har redaktøren og sætternisse igen tryllet et nyt blad som er på vej i postkassen rundt omkring! For dem der ikke kan vente, kan du læse nye blad her på hjemmeside i digital version!
  163 Hits
163 Hits

Fra alle os til alle jer..!

Så fik vores hjemmeside nyt udseende !  Vi har forsøgt at gøre den mere simpel og brugervenlig, men vi lever i en moderne tid og der vil være ting som er anderledes og ikke kan ændres. Den er blevet testet af bestyrelsen og vi tror at vi har fundet de fleste "fejl". Forsiden indeholder følgende på www.gwc.dk . Kalenderen. ​Annoncører...
Se mere
  378 Hits
378 Hits