Indlæser cover... Træk i cover for at flytte det
Event Information
Titel på arrangement:
Dato og tidspunkt:
Beskrivelse af arrangement:

KÆRE GOLDWINGER.

TVERSTED KALDER ALLE REGIONER


1-2-3-4-5 og 6 til kaffemøde d. 7. juni 2020 kl. 10.00


Man kan ikke køre til kaffemøder uden selv at holde nogen.

Laila og jeg har derfor besluttet
at det igen er vores tur denne gang. Alle bydes derfor hjertelig velkommen til en tur til Tversted d. 7. juni kl. 10.00 hvor vi vil traktere med kaffe og forhåbentlig får vi nogle gode snakker med gamle venner på tværs af Regionerne.

Vi har fået en invitation fra Sindal ”Veterantræf” hvor arrangørerne Nik og Ole Wæhrens fra Sindal Camping synes det ville være super hvis: ”Åll dæem dæer mæ de stuure knåållerter de kum på besøw” og præsenterede deres motorcykler.

Planen er at vi ankommer til Veterantræffet i Sindal kl. 13.00 og er der et par timer, vi får en sandwich og en vand til frokost. Der er mulighed for i umiddelbar nærhed hvor vi skal parkere, at benytte nogle lokaler med borde og stole i en gammel Købmandsgård, det har vi lovning på. Hvis nogle gerne vil sidde lidt og slappe af eller det regner hvad vi ikke håber på det gør.


Det skulle glæde os hvis så mange som muligt vil møde op og deltage. Der vil på Veterantræffet være gamle traktorer, gamle biler, veteranmotorcykler, små knåållerter PUCH og sådan noget i den stil. Der vil også være nogle boder med grill, kaffe, m.m.


MEN vi mødes FØRST på adressen: Tannisbugtvej nr. 107, Tversted 9881 Bindslev.
Vi drikker kaffe og kører derefter en lille tur hvor undertegnede, er turguide.

Af hensyn til forplejning bedes man tilmelde sig senest d. 4 juni på mob: 93931471 eller sende en sms !

Mvh Jan.


ALLE REGIONER VEL MØDT. VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Unable to load tooltip content.